Payment with Klarna Payment with Swish
Leveranstid 1-3 arbetsdagar

Oduman Carbo-One

  • 549 kr
  • 399 kr
I lager.

Oduman Carbo-One är både huvud och värmehantering i 1.Du lägger både tobak och kol i den. Den används endast med 1 kubkol och beroende på användaren ger 1 kubkol en röktid på 1-1: 30 timmar. Aromen känns på högsta nivå. Tvättbar och kan lätt användas med olika smaker. 

Aluminiumdelar av produkten är höglegerat och originalt aluminiummaterial. Det finns en speciell ventilationsplåt som är gjord av 304 kvalitetsstål för att kolet ska få luft. Den har en tång för att lyfta locket, och justera kolens temperatur. Produktens färger är metallisk brons och silvergrå.


-Tobakskapacitet på 10-12 gram
-2 stegs temperaturkontrollkanaler
-Trattskål
-Har lång livslängd.

Obs! Med Oduman Carbo-One, som maximerar prestanda och effektivitet för vattenpiparökning, kan du röka längre med mindre tobak och kol. För att uppnå prestanda i denna produkt, måste du använda en högkvalitativ kolvatten. BuCoco 26mm kubkol kommer att möta detta behov mer.


OBS! Givetvis kan du använda mer än 1 kol om så önskas, dock kan du ej då stänga locket. Detta är en metod som rekommenderas för att snabbare få igång din vattenpipa, dvs starta med flera kol för att sedan återgå till 1 kol med lock (om så önskas).


Shisha Sweden

Köp dina vattenpipatillbehör hos oss!